Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

24 november, 2014

Fint som snus

Det är fint som snus att plugga på café. Det är så fint att blanda upp Habermas kommunikationsteoretiska syntes om "styrkan i det bättre argumentet", med det ljuvliga ljudet av två människor som struntar i den verbala kommunikationen helt. Istället ger de uttryck för sitt glada återseende genom att klappa om varandra så hjärtligt att det åskar som av applåder över kaffekopparna och chokladbiskvierna, och vi alla får le lite mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.