Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

08 augusti, 2012

Ring ut det gamla

Så kom det äntligen. Det där vädret som jag väntat på. Det där blixtrande, åskande, haglande, regnande, vrålande, dundrande, otämjbara. Och jag stod på vår balkong, vild och galen, med armarna rakt ut som en helikopterpropeller och med mina andetag kämpandes i vinden när det rensades ur, blåstes ut, allt det där fadda, dammiga.

9 kommentarer:

 1. Åhhh, vad jag önskar att jag kunde göra som du! Stå där och möta stormen öga mot öga. Men nej, där är jag inte stor alls. Tvärtom är jag den som nästan skakar av rädsla och som kämpar med tårarna då åskoväder drar in. Ständigt oroandes om blixten kommer att slå ner i vårt hus även denna gång (den gör ju det varje år). För mig handlar det om att plocka fram det där lilal vardagsmodet varje gång åskan går. Men en dag hoppas jag att jag också vågar.

  Kram på dig du fina♥

  SvaraRadera
 2. Åh, härligt! Jag älskar oväder som rensar både luft och själ!

  SvaraRadera
 3. I dag har jag jobbat min första dag. Segt att komma igång men vi får hoppas att det känns bättre snart.

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej fina Frida! Jag saknar dina små funderingar här i bloggvärlden:) Hoppas att du mår bra och att inget allvarligt har hänt? kram/Tanja

  SvaraRadera
 5. Åh, vad jag tänker på dig. Hoppas du är ok. Kraaam!

  SvaraRadera
 6. Frida, vart tog du vägen? Kram

  SvaraRadera
 7. Tänker på dig och hoppas att allt är bra?

  Ta hand om dig!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.