Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

11 juli, 2012

Fikastunden

Det händer fortfarande att jag tänker på den där mannen i övre medelåldern, som när han slagit sig ner på det gammeldags, mysiga kafe´et, tog fram sin mobiltelefon och pratade i den utan uppehåll, genom hela fikastunden. Jag tänker på hans fru som satt tyst och sluten bredvid, och med blanka ögon plockade smulorna från duken, stirrade ner i sin kaffekopp.

2 kommentarer:

  1. Usch så sorgligt. Så har jag också suttit. Jag skiljde mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen...nu har ju aldrig träffat din före detta, men rent spontant kan jag känna, att det gjorde du förbaskat rätt i.

      Radera

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.