Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

23 juli, 2012

Att krympa världen

Ja, vi vilar nu, låter kartongerna stå ouppackade i lägenheten, andas. Går ner till sjön, ytan krusas, vi sätter oss på bryggan, min älskade och jag. Lägger oss på rygg med fötterna stilla i vattnet. Tittar upp i himlen, på kvällsskymningen, träden och molnen. Svalka. Håller varandra i handen. Krymper världen för en stund.

4 kommentarer:

 1. Väldigt bra sak att göra, att krympa världen. Först då förstår man hur stor den är. Och man hittar det stora i det lilla. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så. Så skönt mitt i allt det ogreppbara, svindlande. Kram!

   Radera
 2. Det gjorde ni rätt i. Ibland behöver man bara vara. Tillsammans.

  Kram på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack = ) Kramar tillbaka till dig.

   Radera

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.