Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

02 april, 2012

Stopp i rusningstrafiken

I Stockholms rusningstrafik blir alla ansikten blanka. Så plötsligt, ibland, tar ett form, glimtar till. Som i fredags när jag mötte en ung, huvtröjeklädd killes blick på Gullmarsplan. Vi log till när vi förstod att vi båda höll på att kvävas av skratt åt stressade tanten som stod och drog i kopplet till tjocka hunden, som hade lagt sig mitt på golvet framför rulltrapporna och verkligen inte tänkte röra sig ur fläcken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.