Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

24 april, 2012

Mitt i nattens mörker

Mitt i nattens mörker när alla element gått sönder, täcket är borta och hela sängen är fylld med kantiga brödsmulor. När man sitter på en skranglig pinnstol och vill värma sig på koppen med kalla teet, händer det. Att runtom i husen på klotet man bor på, pinglar små telefoner igång. Runtom på klotet lyfter människor på lurarna, andas värme genom ledningarna, skänker tröst. Startar elementen, väver täcken, sopar brödsmulorna ur sängen, värmer te. Bäddar in pinnstolen i puffiga kuddar, broderar mattan till kalla golven, skriver:"Vi finns här. Vi är hos dig."

2 kommentarer:

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.