Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

11 april, 2012

Ett gott skratt...

Hittade ett bortglömt urklipp på hyllan i vardagsrummet. Det berättar om en man som tvingats flytta från sin lägenhet, dels därför att han matade småfåglar från balkongen, dels därför att han skrattade för högt. Han satt uppe och tittade på gamla pilsnerfilmer nattetid och garvade så att grannarna inte kunde sova.


Ja, jisses. Det är tur att vi åtminstone dör tyst och obemärkt i våra lägenheter i det här landet. Och att det finns pålagda skratt på nutidens komediserier. Så vi säkert vet att vi skrattar på rätt ställen och alldeles säkert att vi gör det samtidigt som alla andra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.