Etiketter

Betraktelser (160) Barn (37) Skrivande (28) Teckningar (9) Teater (6) Musikal (2)

27 mars, 2012

P.Å.K of the year


Här har ni honom, Prestationsångestkråkan, i egen hög person. Han skulle ha följt med gårdagens blogginlägg så att han verkligen fick skämmas för sin fasansfullt trista attityd förstärkt av texten, men tekniken räddade honom från total förnedring. Bilden är lite suddig, men den går tyvärr inte att få i bättre kvalitet, så ni får hålla till godo ändå. Så här säger han i alla fall:

"Ful och dum och ingen framtid!"

"Aoooosch, så klyschigt, ououasch, så intetsägande, platt och tramsigt!"

"Ännu ett fasansfullt försök att nå premiär!"

"22! Riktigt dåliga meningar skrivna på bara en 1000000-dels sekund. Hahaha och ojojoj, vad ger man!

Och med fjäderspetsarna på sin skrud, räknar han misslyckanden.

Om ni undrar över vad det står på den guldstjärna Prestationsångestkråkan bär, är det ”P.Å.K of the year.” Så bra är han på att leverera ren och skär ångest, att han till och med fått en utmärkelse för det. Håhå jaja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

OM frk. Frida Fortissima

Bakom bloggen och företaget frk. Frida Fortissima finns jag, manusförfattaren Frida Mellström, född - 77. Jag har skrivit för bland annat radioteatern i P1, musikal, musikteater och utomhusteater. Jag skräddarsyr också manus efter beställning. För att komma i kontakt med mig, skriv till frkfridafortissima@gmail.com

AKTUELLA SAMARBETEN OCH FÖRESTÄLLNINGAR

Under hösten 2014 arbetar några elever vid estetiska programmet i Sollefteå med "När ska man börja le?" som jag har skrivit manus till. Manuset är en omskriven version av det som har mött läsare på Dramalabbets "Färskpressat". Föreställningen spelas i februari 2015. Regisserar gör Sara-Kajsa Lundgren.